ขอเรียนเชิญอาจารย์ที่สนใจหาความร่วมมือกับมหาวิทยาลัย UTEM จากประเทศมาเลเซีย  ร่วมส่ง abstract (conceptual idea งานวิจัยที่กำลังทำอยู่) เพื่อหาความร่วมมือต่อไป

เผยแพร่วันที่ 29 มิถุนายน 2565 เวลา 14:56:39 Pilasinee Tantachasatid
ขอเรียนเชิญอาจารย์ที่สนใจหาความร่วมมือกับมหาวิทยาลัย UTEM จากประเทศมาเลเซีย   ร่วมส่ง abstract (conceptual idea งานวิจัยที่กำลังทำอยู่) เพื่อหาความร่วมมือต่อไป

Call for UTEM-KU Sharing Session
This session aims to provide researchers from Universiti Teknikal Malaysia Melaka, Malaysia and Kasetsart University, Thailand having long-term scientific collaboration.

We hope to give experts a chance to share and discuss about their interesting research ideas in science and engineering related to the SDG (Sustainable Development Goals). The sharing session will help those seeking scientific collaborations and international grants.

How to join!
- Prepare 1 page abstract
- Submit your abstract
- Present your conceptual idea

Abstract submission deadline is on 25 July 2022

ขอบคุณค่ะ ^^
ฝ่ายสื่อสารองค์กรและเทคโนโลยีดิจิทัล คณะวว.
29-6-65